Scenarie: Mødelokale med speakerphone og 360 grader stemmeaktiveret kamera

Mødelokale

Scenariet her understøtter flere personer i et mødelokale, der deltager i et netmøde via Adobe Connect. Polycom CX5000 er en speakerphone med højttaler og mikrofon, der forhindrer ekko under mødet, og består samtidig af en række kameraer i toppen, der dækker deltagerne hele bordet rundt. Du bør benytte Windows 7 til CX5000. 

Enheden vil automatisk lytte til, hvem der taler, og aktivere et kamera i retning mod vedkommende. Det kan ses i dette billede i sammenhæng med Connects brugerflade.

Stemmeaktiveret kamera

Fordelen er, at kun én maskine under mødet behøver at være sluttet til Polycom-enheden og være konfigureret i forhold til lyd og kamera. Derved undgår man f.eks. ekko. De resterende deltagere kan åbne deres laptop for bedre at følge aktiviteterne visuelt. Det gælder at se de andres video, slides, skærm og tekst, der deles under mødet.

Scenariet vil kunne understøtte en række forskellige mødetyper, herunder beslutningsmøder, koordinationsmøder, oplægsmøder, brainstorming, vejledning, support, eksamener, m.m.

Hardware-alternativer:

Polycom CX5000: Logitech BCC950 Conference Camera eller Logitech CC3000e

Revideret 17/12/15

Relaterede nyheder

Relateret indhold