nyhedsbreve

Nyhedsbrev februar 2019: Ny - og stor bevilling til udvikling af nordisk e-infrastruktur | Danskudviklet e-læring om data management er klar | Data management: Det næste store skridt handler om kommunikation og uddannelse

Så er nyhedsbrevet med månedens vigtigste DeiC-begivenheder klar, og februar har budt på en række interessante nyheder.

NeIC har netop modtaget finansiering fra EU-Kommissionen til at styrke arbejdet med European Open Science Cloud i Norden (EOSC-Nordic) samt til at lede udviklingen af FAIR data.

Dansk

Nyhedsbrev januar 2019: Ny strategi: Sådan bliver fremtidens digitale forskningsinfrastruktur endnu stærkere | Ny og opdateret app er klar til eduroam | Sådan virker en dedikeret life-science-supercomputer

Så er vi klar med årets første nyhedsbrev med månedens vigtigste DeiC-begivenheder.

Det seneste år har repræsentanter fra universiteterne og Styrelsen for Forskning og Uddannelse arbejdet på at formulere en ny strategi for nationalt samarbejde om digitalt forskningsinfrastruktur og dermed for DeiCs fremtidige aktiviteter og organisering.

Resultatet af gruppens arbejde er nu blevet sammenfattet i et oplæg til det nationale digitale forskningsinfrastruktursamarbejdes strategi og organisering for en 10-årig periode. Det kan du læse mere om nedenfor.

Dansk

Nyhedsbrev december 2018: Interimbestyrelse for 2019 | Julegaven fra DM Forum | Den store rapport om danskernes informationssikkerhed 2018 er klar

Nu er juleferien inden for rækkevidde, og derfor modtager du nu årets sidste nyhedsbrev med månedens vigtigste DeiC-begivenheder.

Det seneste år har repræsentanter fra universiteterne og Styrelsen for Forskning og Uddannelse arbejdet på at formulere en ny strategi for nationalt samarbejde om digitalt forskningsinfrastruktur og dermed for DeiCs fremtidige aktiviteter og organisering. Rapporten fra dette arbejde forventes offentliggjort i starten af det nye år.

Dansk

Nyhedsbrev november 2018: DeiC konference 2019: Sæt allerede nu kryds i kalenderen | Ny awareness-træning fra DKCERT | Datamanagement Forum får 3,3 millioner kroner til at fortsætte det gode arbejde

Du kan godt sætte kryds i kalenderen, for vi har nu fastlagt datoer og sted for næste års konference.

DeiC konference 2019 afholdes således den 30.-31. oktober, og vi gentager succesen på Trinity Hotel og Konference Center i Fredericia, der også lagde lokaler til dette års konference.

Husk i øvrigt at NeIC-konferencen i maj 2019 afholdes i København.

Dansk

Nyhedsbrev oktober 2018: ”Forskning og uddannelse er global, og derfor er det naturligt, at vi deler erfaringer” | Danmark bliver nu stiftende medlem i nyt europæisk HPC-samarbejde | Datamanagement: Det handler mere om kultur end om teknologi

DeiC konference 2018 er nu veloverstået.

Tak til alle deltagere, talere og sponsorer. Igen i år var konferencen samlingsplads for masser af viden og hyggeligt netværk.

Hvis du ikke fik hørt alle talerne, kan du finde links til de streamede sessioner nedenfor. I programmet på DeiCs konferencesite kan du også finde links til de fleste præsentationer. 

I forbindelse med DeiC konference benyttede vi også lejligheden til at skrive om, at datamanagement handler om kultur frem for teknologi og om de største cybertrusler mod nationen.

Dansk

Nyhedsbrev september 2018: Netværk må aldrig blive flaskehalsen i forskningen | Eduroam har 10-års jubilæum (plus det løse) | Forskningsnettets seks store fordele

DeiC konference 2018 nærmer sig med hastige skridt, og vi glæder os rigtig meget til at se dig i Fredericia den 10.-11. oktober på Trinity Hotel og Konference Center.

Programmet er næsten på plads, og det ser spændende ud. Du kan læse programmet og tilmelde dig konferencen her.

MEN, hvis du ikke har tilmeldt dig, så er det ved at være sidste chance. Tilmeldingen til DeiC konference 2018 lukker nemlig mandag den 1. oktober.

Dansk

Nyhedsbrev august 2018: DeiC konference 2018: Copenhagen Phil giver en musikalsk saltvandsindsprøjtning | Nu kan du tage DeiC med i lommen | Søren Brunak: Sådan regner vi på millioner af data for at forbedre folkesundhed

Velkommen tilbage på pinden. Vi håber, at alle har haft en vidunderlig sommerferie.

DeiC konference 2018 rykker hastigt nærmere, og i dette nyhedsbrev kan du læse om, at orkestret Copenhagen Phil og Uffe Savery (ham fra Safri Duo) vil give deltagerne en musikalsk oplevelse kombineret med eksempler på vigtigheden af samarbejde og netværk mellem mennesker for at opnå resultater. Det glæder vi os rigtig meget til!

Dansk
Abonnér på RSS - nyhedsbreve