Gå til hovedindhold

Nyheder

27 jan 2022
Transskriberingstjenesten Konch.ai er ophørt hos DeiC – hvad nu?
Amberscript er DeiCs nye transskriberingstjeneste.
07 jan 2022
DeiC har ansat en software-udvikler til HPC-området
DeiCs nye kodespecialist skal være med til at udvikle software til brug på HPC-anlæg, så supercomputere og danske forskere kan rykkes endnu tættere på hinanden.
03 jan 2022
eduVPN anvendes nu af mere end 100 universiteter
eduVPN har rundet et skarpt hjørne og anvendes nu på 100 universiteter verden over. I Danmark udbydes tjenesten af DeiC.
22 dec 2021
Nyhedsbrev december 2021: EuroHPC vil løfte Europa i det uendelige supercomputer-kapløb | SKI-aftalen og Forskningsnettet | Supercomputing was a game changer for Danish Cancer Society Research Center
Nyhedsbrev fra DeiC, Danish e-Infrastructure Cooperation, december 2021.
17 dec 2021
Supercomputing was a game changer for Danish Cancer Society Research Center
A group of researchers started from scratch 10 years ago using computational biology. Now, both local high performance computing, national HPC and international HPC have been used in order to explore new areas of cancer research at Danish Cancer Society Research Center.
17 dec 2021
Amberscript: Fra lyd til tekst for undervisning, forskning og PR
DeiCs Amberscript-tjeneste giver dig adgang til nyttige tale til tekst-tjenester til fordelagtige vilkår og priser.
16 dec 2021
SKI-aftalen og Forskningsnettet
Alle, der har brug for Forskningsnettet, kan få det - også selvom de er omfattet af "aftageforpligtelsen" i den nye SKI-aftale om datakommunikation, som er i gang med at blive rullet ud siden efteråret 2021.
16 dec 2021
DeiC søger en akademisk medarbejder
Hvis du har en akademisk uddannelse på kandidatniveau og indblik i økonomi, så leder DeiC-sekretariatet i Århus efter dig.
15 dec 2021
Dansk forskningsnet-pioner er udnævnt til Hall of Fame
Frode Greisen, som har arbejdet med udbredelsen af forskningsnet i store dele af verden, er blevet udvalgt til The Internet Hall of Fame.
09 dec 2021
EuroHPC vil løfte Europa i det uendelige supercomputer-kapløb
Den administrerende direktør for EuroHPC, danske Anders Dam Jensen, vil give hele Europa et generelt løft på supercomputerfronten.