konference

DeiC konference 2021 indkalder præsentationer

Planlægningen af årets DeiC konference er godt i gang. Programkomiteen har afholdt sit første møde og er allerede i fuldt sving med at sammensætte et spændende fagligt program.

Under arbejdstitlen ”Providing digital solutions in a changing world” vil konferencen fokusere på aktuelle udfordringer, muligheder og løsninger inden for data management, HPC, eScience, net, tjenester og sikkerhed, som er konferencens primære fokusområder.

Dansk

Registreringen til TNC21 er åben

Hvis du vil med til TNC21, kan du godt sætte kryds i kalenderen den 21.– 25. juni 2021.

Denne gang afholdes arrangementet som en virtuel konference, og i løbet af fem dage vil programmet indeholde alt fra live- og on-demand-indhold over demoer, ”lightning talks” og til sjove virtuelle netværksaktiviteter.

Programmet vil således dækker en bred vifte af emner og give et øjebliksbillede over det globale uddannelses- og forskningsmiljø.

Dansk

DeiC konference 2021

Vi håber, at det i 2021 igen er muligt at mødes ved den årlige DeiC konference. Konferencen er årets begivenhed for alle, der arbejder med e-infrastruktur, specielt til forskning og uddannelse.

Dansk

DeiC konference 2021

DeiC konference 2021

Vi håber, at det i 2021 igen er muligt at mødes ved den årlige DeiC konference. Konferencen er årets begivenhed for alle, der arbejder med e-infrastruktur, specielt til forskning og uddannelse. Fokus er særligt på net, supercomputing, datamanagement og it-sikkerhed. 

DeiC konference 2021 afholdes den 3.-4. november 2021 på Vingsted Hotel og Konferencecenter i Bredsten ved Vejle.

Vi ser frem til at byde velkommen til to inspirerende dage.

Yderligere information følger i løbet af foråret. 

 

Dansk

DeiC konference 2020

Trinity

DeiC konference 2020 er aflyst

Vi havde set meget frem til igen at samle alle ved den årlige DeiC konference i Fredericia den 28.-29. oktober 2020. Desværre må vi aflyse konferencen grundet den nuværende situation med COVID-19 og usikkerheden omkring udviklingen den kommende tid, da vi ikke ønsker at tage unødvendige chancer.

Hvis du allerede har tilmeldt dig arrangementet, returnerer vi naturligvis beløbet.

Dansk

Aflysning af DeiC konference 2020

Vi havde set meget frem til at afholde den årlige DeiC konference i Fredericia den 28.-29. oktober 2020. Desværre må vi aflyse konferencen grundet den nuværende situation med COVID-19 og usikkerheden omkring udviklingen den kommende tid, da vi ikke ønsker at tage unødvendige chancer.

Hvis du allerede har tilmeldt dig arrangementet, returnerer vi naturligvis beløbet.

DeiC vil i løbet af efteråret afholde en række webinarer og digitale møder. De nærmere informationer følger, så hold øje med vores nyheder på deic.dk og sociale medier

Dansk

Nyhedsbrev april 2020: Her kan du få svar på spørgsmål om Zoom og sikkerhed | Webinar om LUMI den 19. maj | NORDUnet, GÉANT og DeiC: Her er holdet bag forskningsnettet

Velkommen tilbage til ’kontoret’ efter påsken. Vi håber, at alle har haft en dejlig ferie.

Som det også var tilfældet i sidste måned, har der været damp under kedlerne i DeiC – ikke mindst med hensyn til Zoom. Der har blandt andet været mange spørgsmål til sikkerheden i den version af Zoom, som universiteterne anvender. Dem har vi samlet i en FAQ, som udvikler sig i takt med, at der kommer nye spørgsmål.

Dansk

DeiC konference 2020 indkalder præsentationer

Planlægningen af efterårets DeiC konference den 28.-29. oktober i Fredericia er godt i gang. Programkomiteen har afholdt sit første møde og er allerede i fuldt sving med at sammensætte et spændende fagligt program.

Under arbejdstitlen ”Providing the digital solutions in a changing world” vil konferencen fokusere på aktuelle udfordringer, muligheder og løsninger inden for data management, HPC, eScience, net, tjenester og sikkerhed, som er konferencens primære områder.

Dansk

Nyhedsbrev marts 2020: Sådan bruger du Zoom til dine videomøder | DeiC har ansat en HPC-chef | Ny søgefunktion til videnskabelige artikler, der anvender HPC

Den seneste tid har desværre stået i pandemiens tegn, hvilke betyder, at rigtig mange har flyttet kontoret hjem i privaten.

Det medfører naturligvis et ekstra pres på både forskningsnettet samt DeiCs video- og samarbejdstjenester, specielt Zoom, der har oplevet, at trafikken er steget med en faktor 20 på ganske få dage.

Foreløbig er det dog lykkedes at følge med efterspørgslen, og det forventer vi naturligvis også fremadrettet. I nyhedsbrevet kan du finde mange flere informationer samt en guide til, hvordan du anvender Zoom til dine videomøder.

Dansk

Sider

Abonnér på RSS - konference