konference

DeiC konference 2021

Glæd dig til den 3.- 4. november 2021, hvor årets DeiC konference løber af stablen. Denne gang afholdes konferencen på Vingsted Hotel og Konferencecenter i Bredsten ved Vejle. Konferencens hovedtema er "Providing digital solutions in a changing world". 

Tilmeldingen er netop åbnet

Dansk

DeiC konference 2021 indkalder præsentationer

Planlægningen af årets DeiC konference er godt i gang. Programkomiteen har afholdt sit første møde og er allerede i fuldt sving med at sammensætte et spændende fagligt program.

Under arbejdstitlen ”Providing digital solutions in a changing world” vil konferencen fokusere på aktuelle udfordringer, muligheder og løsninger inden for data management, HPC, eScience, net, tjenester og sikkerhed, som er konferencens primære fokusområder.

Dansk

Registreringen til TNC21 er åben

Hvis du vil med til TNC21, kan du godt sætte kryds i kalenderen den 21.– 25. juni 2021.

Denne gang afholdes arrangementet som en virtuel konference, og i løbet af fem dage vil programmet indeholde alt fra live- og on-demand-indhold over demoer, ”lightning talks” og til sjove virtuelle netværksaktiviteter.

Programmet vil således dækker en bred vifte af emner og give et øjebliksbillede over det globale uddannelses- og forskningsmiljø.

Dansk

DeiC konference 2021

Glæd dig til den 3.- 4. november 2021, hvor årets DeiC konference løber af stablen. Denne gang afholdes konferencen på Vingsted Hotel og Konferencecenter i Bredsten ved Vejle. Konferencens hovedtema er "Providing digital solutions in a changing world". 

Programmet er stadig foreløbigt, men bugner allerede med masser af spændende emner og talere. Vi opdaterer i takt med, at de enkelte sessioner falder på plads. Du vil også løbende frem til konferencen kunne læse nærmere om udvalgte emner fra programmet på DeiC.dk og DeiCs sociale medier. 

Dansk

DeiC konference 2020

Trinity

DeiC konference 2020 er aflyst

Vi havde set meget frem til igen at samle alle ved den årlige DeiC konference i Fredericia den 28.-29. oktober 2020. Desværre må vi aflyse konferencen grundet den nuværende situation med COVID-19 og usikkerheden omkring udviklingen den kommende tid, da vi ikke ønsker at tage unødvendige chancer.

Hvis du allerede har tilmeldt dig arrangementet, returnerer vi naturligvis beløbet.

Dansk

Aflysning af DeiC konference 2020

Vi havde set meget frem til at afholde den årlige DeiC konference i Fredericia den 28.-29. oktober 2020. Desværre må vi aflyse konferencen grundet den nuværende situation med COVID-19 og usikkerheden omkring udviklingen den kommende tid, da vi ikke ønsker at tage unødvendige chancer.

Hvis du allerede har tilmeldt dig arrangementet, returnerer vi naturligvis beløbet.

DeiC vil i løbet af efteråret afholde en række webinarer og digitale møder. De nærmere informationer følger, så hold øje med vores nyheder på deic.dk og sociale medier

Dansk

Nyhedsbrev april 2020: Her kan du få svar på spørgsmål om Zoom og sikkerhed | Webinar om LUMI den 19. maj | NORDUnet, GÉANT og DeiC: Her er holdet bag forskningsnettet

Velkommen tilbage til ’kontoret’ efter påsken. Vi håber, at alle har haft en dejlig ferie.

Som det også var tilfældet i sidste måned, har der været damp under kedlerne i DeiC – ikke mindst med hensyn til Zoom. Der har blandt andet været mange spørgsmål til sikkerheden i den version af Zoom, som universiteterne anvender. Dem har vi samlet i en FAQ, som udvikler sig i takt med, at der kommer nye spørgsmål.

Dansk

DeiC konference 2020 indkalder præsentationer

Planlægningen af efterårets DeiC konference den 28.-29. oktober i Fredericia er godt i gang. Programkomiteen har afholdt sit første møde og er allerede i fuldt sving med at sammensætte et spændende fagligt program.

Under arbejdstitlen ”Providing the digital solutions in a changing world” vil konferencen fokusere på aktuelle udfordringer, muligheder og løsninger inden for data management, HPC, eScience, net, tjenester og sikkerhed, som er konferencens primære områder.

Dansk

Sider

Abonnér på RSS - konference