Gå til hovedindhold

Ny akademisk medarbejder til DeiCs Data Management hold

Sandra Sikia Gemynthe Boerman er netop tiltrådt en nyoprettet stilling som akademisk medarbejder på DeiCs Data Management hold.
Af
man, 03/21/2022 - 11:25
Billede
Sandra Boerman
Privatfoto

Fra tirsdag den 1. marts er Sandra Boerman blevet ansat i DeiC. Hun er ansat som akademisk medarbejder i DM-teamet med fokus på især to opgaver.

Først og fremmest skal Sandra stå for sekretariatsbetjening af fem arbejdsgrupper med i alt cirka 65 medlemmer, der skal levere input til Følgegruppen for implementering af FAIR-strategien.

Derudover skal hun også hjælpe med at arrangere og afvikle DeiC konferencen. Ligesom hun selvfølgelig indgår i det daglige data management-arbejde.

Sandra Boerman har en bachelor med dobbelthovedfag i antropologi og psykologi, og en kandidat i udviklingsstudier og internationale relationer. Hun har tidligere arbejdet med sekretariatsbetjening af internationale universitetspartnere, samt administration af og kommunikation om kurser om audiologi og personcentreret omsorg hos Ida Institute.

I sin fritid nyder Sandra naturen i Tikøb i det nordsjællandske, hvor hun løber og går ture i skoven med familien. Til dagligt sidder Sandra på kontoret på DTU i Lyngby.

Et stort velkommen til Sandra.