Gå til hovedindhold

Ny akademisk medarbejder til DeiCs Data Management hold

Sandra Sikia Gemynthe Boerman er netop tiltrådt en nyoprettet stilling som akademisk medarbejder på DeiCs Data Management hold.
Af
21/03/2022 11:03
Billede
Sandra Boerman
Privatfoto

Fra tirsdag den 1. marts er Sandra Boerman blevet ansat i DeiC. Hun er ansat som akademisk medarbejder i DM-teamet med fokus på især to opgaver.

Først og fremmest skal Sandra stå for sekretariatsbetjening af fem arbejdsgrupper med i alt cirka 65 medlemmer, der skal levere input til Følgegruppen for implementering af FAIR-strategien.

Derudover skal hun også hjælpe med at arrangere og afvikle DeiC konferencen. Ligesom hun selvfølgelig indgår i det daglige data management-arbejde.

Sandra Boerman har en bachelor med dobbelthovedfag i antropologi og psykologi, og en kandidat i udviklingsstudier og internationale relationer. Hun har tidligere arbejdet med sekretariatsbetjening af internationale universitetspartnere, samt administration af og kommunikation om kurser om audiologi og personcentreret omsorg hos Ida Institute.

I sin fritid nyder Sandra naturen i Tikøb i det nordsjællandske, hvor hun løber og går ture i skoven med familien. Til dagligt sidder Sandra på kontoret på DTU i Lyngby.

Et stort velkommen til Sandra.