Gå til hovedindhold

Hvordan behandler DeiC dine data som konferencedeltager

I forbindelse med tilmeldingen til DeiC konferencen 2024, skal vi gøre dig opmærksom på, at DeiC som dataansvarlig har pligt til at oplyse dig om følgende:

Dine oplysninger indsamles med henblik på at kunne kontakte dig, identificere dig til konferencen, ønsker til din forplejning evt. booke overnatning og i forhold til betaling. Indsamlingen sker som udgangspunkt på grundlag af kontrakt.

Hvor indsamlingen ikke kan begrundes med kontrakts hjemmel, sker indsamlingen på grundlag af samtykke, databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1 litra a og b. DeiC videregiver kun de oplysninger der er nødvendige for at opfylde vores forpligtigelser i forhold til konferencen.

DeiC Konferencen vil blive filmet, og der vil blive taget stemningsfotos af deltagere, speakere og sponsorer i løbet af konferencen. DeiC vil tydelig markere ved salene, når taler og oplæg filmes. DeiC forholder sig ret til at anvende materialet efterfølgende til omtale af konferencen, øvrige DeiC relaterede events samt på sociale medier.

Da mange deltagere ønsker at få at vide, hvem der kommer til konferencen, offentliggør vi en deltagerliste med dit navn, titel og organisation på vores hjemmeside. Dette sker kun hvis du samtykker til det. Listen bliver offentliggjort efterhånden som deltagerne bliver registreret.

I henhold til regnskabsloven gemmer vi dine betalingsoplysninger i fem år. Dine betalingsoplysninger består af dit navn og kontaktinfo. DeiC bruger dine personoplysninger i 2 år efter konferencen til at oplyse dig om kommende konferencer og events afholdt af DeiC. Andre data slettes senest 30 dage efter konferencens afholdelse.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Ligeledes kan du anmode DeiC om indsigt i, berigtigelse af de indsamlede personoplysninger, sletning eller begrænsning af behandling.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte DeiC Konferencesekretariat (konference@deic.dk) eller DeiCs GDPR medarbejder susanne.groth@deic.dk.

Endelig har du retten til at gøre indsigelse mod behandling, det kan gøres ved at indgive en klage til Datatilsynet (www.datatilsynet.dk).

Du kan læse mere om DeiCs privatlivspolitik her Privatlivspolitik

Revideret
31 maj 2024

Sponsorer 2024