Karriereportalen Graduateland er ny tjenesteudbyder i WAYF

Den store karriereportal for studerende og nyuddannede, Graduateland, er nu blevet tilsluttet WAYF.

De danske uddannelsesinstitutioner, som er identitetsudbydere i WAYF (Where Are You From) og kunder hos Graduateland, har nu mulighed for at lade deres studerende tilgå Graduatelan-portalen gennem WAYF.

Fordelene ved at anvende WAYF frem for en direkte forbindelse til Graduateland er, at institutionen ved brug af sin eksisterende WAYF-forbindelse ikke skal bruge ressourcer på at vedligeholde en særlig forbindelse til Graduateland, og at brugerne opnår single-sign-on i browseren med alle øvrige WAYF-tilsluttede tjenester.

Where Are You From er Danmarks identitetsføderation for forskning og uddannelse. WAYF er forbindelsesled mellem institutioner (med brugerdata og login-systemer) og eksterne tjenester.

Med tjenesten kan man genbruge sit brugernavn og kodeord på sin institution til at få adgang til tjenester som ikke drives af institutionen selv. Det kan være tidsskriftsdatabaser, biblioteksarkiver og lignende. WAYF fungerer også som 'single-sign-on', hvilket betyder, at systemet kan genbruge dine oplysninger – men kun indtil du lukker din browser. 

Læs mere

Keywords: