Tilmeldingen til NeIC konferencen 2019 er nu åben

NeIC konferencen 2019 afholdes i København. Tilmeld dig nu og få rabat.
NeIC Nordic e-Infrastructure Collaboration

Hvert andet år løber NeIC konferencen af stablen i et af de nordiske lande. Denne gang er turen kommet til Danmark, hvor DeiC er vært for konferencen sammen med NeIC. Yderligere er NeIC2019 konferencen arrangeret i samarbejde med CSC, RHnet, SNIC og UNINETT Sigma2.

Konferencen finder sted den 14.-16. maj 2019 på Tivoli Hotel & Congress Center i København.

Tilmeldingen er netop åbnet og frem til den 1. marts er deltagerprisen 3900 NOK (cirka 2980 DKK). Herefter stiger den til 4500 NOK (cirka 3440 DKK).

Program med fokus på Open Science

Temaet er ”Nordic Infrastructure for Open Science”. Konferencen har derfor fokus på, hvordan Open Science kan styrkes gennem samarbejde på tværs af grænserne. I løbet af konferencens tre dage præsenteres eksempler på Open Science-samarbejder, der finder sted i Norden. De nordiske tiltag bliver ligeledes diskuteret i en international sammenhæng for at bringe Open Science-samarbejder ind på den store scene, ikke mindst med fokus på den europæiske Open Science Cloud.

Programmet består af keynote-talere, parallelle sessioner og workshops. Du kan blandt andre høre indlæg fra:

  • NeICs direktør Gudmund Høst, der åbner konferencen, og her fortæller han om, hvad det nordiske infrastruktursamarbejde handler om inden for Open Science.
  • Den tekniske direktør (CTO) fra San Diegos Supercomputing Center, Christine Kirkpatrick, giver indsigt i, hvordan Open Science operationaliseres i USA.
  • Direktøren for Research Data Alliance (RDA), Hillary Hanahoe, rejser spørgsmålet om, RDA reelt er en hjælp eller en barriere?
  • En række nordiske Open Science-demonstratorer løfter sløret for konkrete infrastrukturløsninger, som er af afgørende karakter for forskning og datadeling.
  • Dr. Anders Løland fra Norwegian Computing Center fortæller om kunstig intelligens med fokus på gennemsigtighed, privatlivet og lovmæssige elementer.

Oplev også København

Konferencen indeholder også et spændende og festligt socialt program. Første aften afholdes en konferencemiddag inde i selve Tivoli, hvor der også vil være mulighed for at gå en tur gennem haven.

Sidste aften byder på en række sjove sociale aktiviteter rundt i København. Vælg i mellem guidet kajaktur, segwaytur, havnerundfart, omvisning på Christiansborg Slot, ølsmagning på Nørrebro Bryghus og madkursus hos Timm Vladimirs Køkken.

Vi glæder os til at byde velkommen til tre spændende dage i København.

Du kan læse meget mere om konferencen og tilmelde dig her

Læs mere