Gå til hovedindhold

Årsrapporten 2018 fra DeiC er klar

Årsrapporten fra DeiC giver det samlede overblik over organisationens aktiviteter, der forsyner forskerne med adgang til e-infrastruktur i høj kvalitet.
Af
tir, 06/11/2019 - 08:56
Billede
Diagram
Grafik: Colourbox.

Nu er DeiC årsrapport 2018 udkommet i en digital udgave, der ligger klar til den læselystne med interesse for digital infrastruktur til forskning og uddannelse.

Rapporten giver det samlede overblik over DeiC-aktiviteterne i grafer, tal og artikler om organisationens arbejde og handlinger i 2018.

Stærkere forankring i universiteternes ledelse

2018 var et år med fokus på den internationale udvikling omkring Open Science og strategiprocessen for det nationale samarbejde om digital forskningsinfrastruktur.

En interimsbestyrelse for 2019 blev udpeget medio december 2018 og medlemmerne i den nye bestyrelse afspejler strategiens anbefalinger om en stærkere forankring i universiteternes ledelse.

Interimsbestyrelsen har som sin primære opgave at sikre en fortsættelse af DeiCs aktiviteter og den operationelle stabilitet i 2019 og at forberede transition til og adressering af anbefalingerne i den kommende strategi.

I årsrapporten kan du også finde informationer om - og status for tjenester, forskningsnettet, HPC og de nye projekter, der er skal gøre livet nemmere for de danske forskere og uddannelsesinstitutioner.

Go’ læselyst.

Mere information