Gå til hovedindhold

NordForsk: Nu kan du ansøge om midler til nordiske projekter om infrastruktur

Gennem NordForsk kan du nu søge penge til forskningssamarbejde om infrastruktur på tværs af de nordiske grænser. Puljen er på 13 millioner kroner.
Af
18/09/2019 11:09

Nordforsk har lanceret et forskningsopslag indenfor Nordic Research Infrastructure Hubs. Intensionen er at opbygge nordiske samarbejder, der skaber en merværdi, som kan være bygget på eksempelvis netværk, deling af data, infrastrukturer eller styrkelse af videnskabelig ekspertise.

Det langsigtede mål er derved at styrke den internationale konkurrenceevne og lette udviklingen af nordiske infrastrukturmiljøer baseret på relevante forskning.

Budgettet er samlet set på 17 millioner norske kroner, svarende til knap 13 millioner danske kroner.

Hvert konsortium kan dog makismalt modtage tre millioner norske kroner i NordForsk-finansiering og det forventes, at fem til seks projekter tildeles penge fra puljen. Du kan læse meget mere om ansøgningskravene via nedenstående link.

Financieringen vil være tilgængelig i perioden 2020 til 2022.

Deadline for ansøgningerne er den 22. oktober 2019 og de skal indgives via NordForsk Application Portal.

DeiC vil meget gerne i interaktion med de forskere, som har interesse i at udvikle infrastruktur. Derfor er du naturligvis velkommen til at kontakte DeiC, som national infrastrukturleverandør, for et muligt partnerskab, support eller samarbejde. 

Ansvarlige NordForsk-rådgivere:

Maria Nilsson, Special Adviser
E-mail: Maria.Nilsson@nordforsk.org
Telefon: +47 99 38 02 64

Lise-Lotte Wallenius, Senior Adviser
Email: lise-lotte.wallenius@nordforsk.org
Telefon: +47 915 81 993

Læs mere