Gå til hovedindhold

DeiC konference 2020 indkalder præsentationer

Arrangørerne af årets DeiC konference er klar til at modtage forslag til indlæg.
Af
ons, 04/15/2020 - 10:21

Planlægningen af efterårets DeiC konference den 28.-29. oktober i Fredericia er godt i gang. Programkomiteen har afholdt sit første møde og er allerede i fuldt sving med at sammensætte et spændende fagligt program.

Under arbejdstitlen ”Providing the digital solutions in a changing world” vil konferencen fokusere på aktuelle udfordringer, muligheder og løsninger inden for data management, HPC, eScience, net, tjenester og sikkerhed, som er konferencens primære områder.

Komiteen er også interesseret i at høre fra dig, hvis du har input eller forslag til præsentationer til konferencen.

Forslag kan for eksempel handle om FAIR data, machine learning, neurale netværk, nationale HPC landskab, krisestyring, Corona - udfordringer for sikkerhed, netværk og tjenester. Andre emner er også meget velkomne.

Der er mulighed for kortere indlæg på 5-7 minutter (Lightning talks) og længere præsentationer på 25 minutter. En Lightning talk er en kort tempofyldt præsentation, hvor du kan fremlægge alt fra den gode idé, udfordring, demonstration, succesfulde projekt til invitation til samarbejde.

Send titel og en kort beskrivelse af dit forslag til Sanne Holm på sanne.holm@deic.dk. De indkomne forslag vil blive vurderet af programkomiteen. Deadline er tirsdag den 28. april.

Programkomiteen ser frem til at læse dit forslag.

Læs mere: