Gå til hovedindhold

DeiC konference 2021 indkalder præsentationer

Arrangørerne af årets DeiC konference er klar til at modtage forslag til indlæg.
Af
21/04/2021 14:04
Billede
DeiC konference 2021
Grafik: DeiC

Planlægningen af årets DeiC konference er godt i gang. Programkomiteen har afholdt sit første møde og er allerede i fuldt sving med at sammensætte et spændende fagligt program.

Under arbejdstitlen ”Providing digital solutions in a changing world” vil konferencen fokusere på aktuelle udfordringer, muligheder og løsninger inden for data management, HPC, eScience, net, tjenester og sikkerhed, som er konferencens primære fokusområder.

Komiteen er også interesseret i at høre fra dig, hvis du har input eller forslag til præsentationer til konferencen. Der er mulighed for kortere indlæg på 5-7 minutter (Lightning talks) og længere præsentationer på 25 minutter. En Lightning talk er en kort tempofyldt præsentation, hvor du kan fremlægge alt fra den gode idé, udfordring, demonstration, det succesfulde projekt til en invitation til samarbejde.

Send titel og en kort beskrivelse af dit forslag til Sanne Holm på sanne.holm@deic.dk. De indkomne forslag vil blive vurderet af programkomiteen ved det næstkommende komitemøde. Deadline er mandag den 3. maj.

Sidste år måtte vi desværre aflyse konferencen på grund af Corona-situationen, men vi håber, at det i år er muligt igen at samles til to inspirerende dage. Konferencen afholdes den 3.-4. november på Vingsted Hotel og Konferencecenter i Bredsten ved Vejle. Det foreløbige program offentliggøres i starten af juni, hvor tilmeldingen også åbner.

Programkomiteen ser frem til at læse dit forslag. 

Læs mere