Gå til hovedindhold

Knowledge Exchange udbyder nu en opgave til interesserede konsulenter

KE leder efter en ekstern konsulent, der vil gennemføre en analyse af Persistent Identifiers. Fristen for at søge opgaven er den 26. juli.
Af
28/06/2021 09:06
Billede
Knowledge Exchange-logo
Grafik: Knowledge Exchange.

Som en del af arbejdet med Open Science undersøger Knowledge Exchange (KE) i øjeblikket, hvordan Persistent Identifiers (PID) bedst udvikles for den moderne forskning, der i stigende grad bygger på digitale objekter med henblik på modellering, simulering og dataanalyse.

At mennesker og maskiner entydigt kan identificere og findes data, er helt afgørende.

For bedre at forstå hvad, der er nødvendigt for at opbygge og udnytte en velfungerende PID-infrastruktur til forskning, er KE på jagt efter en konsulent, der kan foretage yderligere undersøgelser. Der skal udarbejdes analyser og anbefalinger, som kan identificere de bedste strategiske og operationelle veje for at opnå en velfungerende PID-infrastruktur til Knowledge Exchange-medlemslande.

Vi inviterer nu konsulenter til at indsende forslag til arbejde om ”PID: Risiko og tillid”. Detaljerede oplysninger om baggrunden og omfanget af opgaven findes her sammen med foreslåede tidslinjer for færdiggørelse, udvælgelseskriterier samt kontaktpersoner.

Opgaven er nøje forklaret i et KE Scoping Document og omfatter blandt andet følgende tre leverancer:

  • Case-studier af PID-infrastrukturer i KE-landene.
  • Analyse af risiko- og tillidsaspekter for PID-infrastrukturer.
  • Anbefalinger til interessenter om hvordan man mindsker risikoen og øger tilliden til en velfungerende PID-infrastruktur.

Alle forslag til dette arbejde skal være modtaget af Knowledge Exchange inden mandag den 26. juli 2021.

Hvis du vil du vide mere, kan du kontakte Anna Mette Morthorst: annamette.morthorst@deic.dk eller få yderligere oplysninger her

Læs mere: