Gå til hovedindhold

Ny DPO i DKCERT

DKCERT har ansat en ny databeskyttelsesrådgiver, der blandt andet skal dække Østdanmark.
Af
07/09/2021 13:09
Billede
Mennesker ansættelse
Grafik: Colourbox.

Fra den 1. september er Lene Kim Dehn indtrådt i stillingen som DPO (Data Protection Officer) i DKCERT, som er en del af DeiC.

Billede
Lene Kim Dehn DPO
Foto: Nicolai Devantier

Lene er således det nyeste skud på stammen, der hjælper forsknings- og uddannelsesinstitutioner med at overholde EU's databeskyttelsesforordning, primært i den østlige del af kongeriget.

”Jeg glæder mig meget til at blive en del af DKCERT-teamet, der i mine øjne er ’toppen af poppen’, når det kommer til informationssikkerhed. Ligeledes bliver det nyt og spændende, at træde ind i en konsulentrolle, hvor jeg skal rundt og besøge de forskellige institutioner,” siger Lene Kim Dehn.

Hun har i mange år arbejdet med GDPR (før det Persondataloven) og informationssikkerhed med fokus på compliance og organisatorisk implementering i SKAT, Sundhedsstyrelsen og senest i Lægeforeningen. Ligeledes har Lene varetaget DPO-funktionen for Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune.

Lene har oprindelig en bachelor i koreansk med sidefag i medievidenskab og retorik. Efterfølgende har hun kastet sig over informationssikkerhedsområdet og har således en Master i Internet Technologi fra IT-Universitetet, en ESL (Eksamineret Sikkerhedslederuddannelse) og CISM (Certified Informations Security Management).

Fritiden bruger hun gerne på vinterbadning og sauna, og blandt venner er hun kendt som ekspert i fremstilling af den koreanske delikatesse kimchi, der er fermenterede grøntsager og i særdeleshed kål.

Hun er tilknyttet DTU i Lyngby og har kontor i bygning i 305.

Hjertelig velkommen, Lene.