Gå til hovedindhold

DeiC søger leder til datamanagement aktiviteter

Vil du stå i spidsen for koordineringen af de nationale aktiviteter og den digitale infrastruktur for datamanagement-området? Så er denne stilling måske noget for dig.
Af
11/10/2022 13:10
Billede
Billede af team med grøn baggrund
Colourbox

Trives du med internationalt samarbejde og politik? Har du ledelseserfaring og vil du stå i spidsen for vores faglige team på området? Så er det måske dig, vi leder efter!

DeiCs opgaver er levering af forskningsnet og tilhørende tjenester, supercomputere, datalagring og datarelaterede tjenester og sikkerhed.  DeiC koordinerer derudover den danske deltagelse i nordiske og europæiske e-infrastruktur organisationer og projekter, samt rådgive Uddannelses- og Forskningsministeriet om digital forskningsinfrastruktur. 

Dine væsentligste opgaver 

  • Ledelse af medarbejderne i datamanagementteamet
  • Ledelse af DeiCs aktiviteter på datamanagement områdetSamarbejde med DeiCs bestyrelse og universiteterne om implementering og udvikling af de nationale datamanagement- og lagringstiltag
  • Sammen med DeiCs bestyrelse og den øvrige ledelse i DeiC at sætte retningen for den strategiske udvikling af en samlet digitalt forskningsinfrastruktur i Danmark
  • Deltage i internationalt samarbejde og koordinering, og sikre at viden og muligheder herfra anvendes nationalt
  • Samarbejde med leverandørerne på området

Ansøgningsfrist er den 30. oktober 2022

Læs det fulde stillingsopslag her.