Gå til hovedindhold

Deltag i NORDUnet webinar om forbindelser via Arktis

Vær med på webinar onsdag den 5. oktober, 2022 fra 10:00 am – 11:30 am (CEST), hvor NORDUnet er vært. Webinaret handler om den økonomiske værdi af undersøiske kabler på tværs af Arktis, og hvad det vil betyde med fiber-forbindelse mellem Japan og EU.
Af
19/09/2022 09:09

Webinaret belyser, hvordan en direkte undersøisk fiber-forbindelse på tværs af Arktis fra EU til Japan og Asien vil øge redundans og samtidig minimere risici i forhold til den nuværende forbindelse mellem EU og Asien. Yderligere vil webinaret også belyse de samfundsmæssige og økonomiske indvirkninger af fiber-forbindelse og datacentre i Arktis og den nordiske region – herunder påvirkning af energiforbruget.

Klik her for at se hele invitationen (på engelsk), hvor du også kan tilmelde dig til webinaret.

Webinaret henvender sig til alle, som interesserer sig for, hvordan vi er opkoblet internationalt, herunder hvilken indflydelse, det vil få på den regionale udvikling og datacentrenes grønne dagsorden.

I denne nye video (ca. 4 min) fra NORDUnet kan du opleve 2030-visionen for Polar Connect.

Læs mere i denne rapport fra juni måned i år ”The Economic Value of Submarine Cables in the Arctic”, som er udarbejdet af Copenhagen Economics.

Kom og vær med den 5. oktober til et spændende webinar om forbindelser via Arktis.