Gå til hovedindhold

DeiC ansætter ny event- og konferenceansvarlig

Katrine Tryde er blevet ansat i DeiC og skal hjælpe til at styre og udvikle vores konference- og eventprogram.
Af
tor, 09/29/2022 - 09:37

Torsdag den 1. september tiltrådte Katrine Tryde stillingen som konference-og eventansvarlig i DeiC. Katrines fokus kommer til at ligge på den årlige DeiC konference, som hun skal udvikle, planlægge og gennemføre i tæt samarbejde med resten af teamet i DeiC.

Billede
Katrine Tryde
Privatfoto

Katrine er garant for den gode konference

Katrine har mere end 10 års erfaring bl.a. fra politiske organisationer, hvor hun har haft ansvaret for deltagelse i Folkemødet, DM i Skills samt styring af store sundhedsfaglige projekter.

Jeg kan virkelig godt lide at se, at deltagerne føler sig taget godt i mod, hygger sig, får god viden med hjem og danner vigtige relationer. Så føler jeg, at arrangementet er en succes

 Katrine tryde

Katrine anvender sine kompetencer indenfor tværfaglig koordinering, strukturering af projekter, og fokus på både styring og godt samarbejde for at komme i mål. Hun kan godt lide at have kontakt med mange forskellige typer mennesker til hverdag og har et stort drive, når det handler om at skabe de gode rammer for samarbejde ved at optimere workflows til gavn for alle involverede – især den årlige DeiC konference.

Jeg ser frem til at være en del af et stærkt hold

”Jeg glæder mig til at sætte mit præg på DeiCs konferencer og events, så jeg bidrager til at skabe de optimale betingelser for networking og vidensudveksling, som er en vigtig del af arbejdet med at levere og forankre optimal digital infrastruktur til dansk forskning”, fortsætter Katrine med et stort smil.

Katrine efterfølger Sanne Holm, som fratrådte stillingen pr. 1. april i år, og hele teamet er meget glade for nu at have en solid kapacitet på området, der kan fokusere på opgaven.

Katrine er bl.a. uddannet indenfor produktionsmanagement fra VIA University College, kommunikation fra KU og har en Bachelor i Filosofi også fra KU. Hun bor til dagligt på Amager med sine 2 teenagebørn, og når tiden tillader det, rykker Katrine gerne til Faxe Ladeplads i sommerhuset med børnene og kæresten, hvor hun nyder at være tæt på naturen, dyrker sin bærhave og arbejder kreativt med træ.

Rigtig hjerteligt velkommen til Katrine!