Gå til hovedindhold

Ny Front Office koordinator til DeiC

Som ny Front Office koordinator skal Tine Haugsted Fuglsang fungere som bindeleddet mellem Front Office på universiteterne og DeiC og styrke samarbejdsrelationen.
Af
05/12/2023 09:12
Billede
Papirudklip af mænd i grå og hvid på grøn baggrund
Billede: Colourbox

En erfaren koordinator, som er vant til at have flere bolde i luften, er en beskrivelse af Tine Haugsted Fuglsang, som har arbejdet på Aarhus Universitet de sidste 10 år. Her har hun fungeret som bindeleddet mellem det administrative og faglige område. Derudover kommer hun med en forståelse af forskernes behov og et kendskab til universitetsverdenen.

”Det er vigtigt at have blik for, at universiteterne er forskellige, både af størrelse og opbygning.”

Billede
Tine
Foto: Privat

 

Hun kan dermed bidrage med erfaring i at understøtte og facilitere forskernes og universiteternes arbejde og løse de problematikker, som medfølger. Hendes tidligere roller har involveret opgaver, der ligner dem, hun vil påtage sig hos DeiC, herunder deltagelse i etablering af en digital forskningsinfrastruktur og koordination af netværksaktiviteter samt et tidligere samarbejde med DeiC.

”Da jeg så stillingen, tænkte jeg, at der simpelthen var så meget, der passede med de opgaver, jeg havde lavet på universitetet og haft den her koordinerende rolle."

Hendes erfaringer og ansættelser har dermed et gennemgående tema, som er at koordinere og være et bindeled i arbejdet omkring universiteter og forskere.

”Jeg skal have øje for, hvilke behov Front Office har i forhold til samarbejdet med DeiC, sådan at de kan blive understøttet af os bedst muligt, så de igen kan understøtte forskerne både ved at orientere dem om den digitale forskningsinfrastruktur, og hvilke løsninger og tjenester de kan gøre brug af.”

Som Front Office koordinator skal Tine koordinere samarbejdet med og mellem de otte universiteter via Front Office. Koordineringen består af at have det store overblik og løbende orientere Front Office om, hvad DeiC tilbyder. Derudover vil Tine sikre en klar forståelse af forbindelsen mellem forskernes behov og DeiCs løsninger.

”Det er bare vigtigt at kunne danne nogle gode relationer og også følge op på dem, så samarbejdet fungerer bedst muligt.”

Opbygning af stærke relationer og opfølgning på dem er afgørende for effektivt samarbejde, hvilket Tine betragter som en prioritet i sin nye rolle. Hun planlægger også til at arrangere besøg til hvert enkelt Front Office for at skabe den personlige kontakt. I den kommende periode vil Tine også fokusere på at danne baggrundsviden om universiteterne til brug i det fremtidige arbejde.

Uden for sit professionelle liv nyder Tine at søge inspiration og lære nye ting. Dette kan involvere læsning, deltage i koncerter og lignende aktiviteter. Derudover elsker hun at tilbringe tid i naturen efter en dag på kontoret.