Gå til hovedindhold

DeiC Konference 2023: Ses vi?

Har du husket at tilmelde dig? Se det spændende program for DeiC Konferencen den 7. og 8. november 2023, hvor vi bl.a. viser, hvordan HPC kan skabe værdi for forskningen indenfor både STEM, humaniora og samfundsvidenskab.
Af
11/09/2023 09:09
Billede
Gruppe af mennesker til konference
Foto: DeiC

Supercomputerkræfter er for alle forskningsområder

På HPC-sporet til årets konferencen har vi i år lagt stor fokus på at vise bredden i brugen af supercomputer-kræfter og inspirere til brugen af netop HPC indenfor alle forskningsområder. Derfor vil der på årets DeiC Konference være ikke mindre end 8 use cases indenfor både STEM, humaniora og samfundsvidenskab. Glæd dig bl.a. til at høre om historikerens erfaringer med digital kortlægning af menneskers tidlige bevægelser omkring Middelhavet, eller hvordan HPC anvendes til træning af sprogmodeller. HPC kan også hjælpe til hurtigere og mere effektiv udvikling af nye 2D materialer til f.eks. sol- og vindenergi forsyning. Og der er ingen grund til panik, hvis du ikke kan nå at se dem alle på konferencen – i år vil alle HPC use cases nemlig blive filmet og offentliggjort efterfølgende. Tjek hele programmet og tilmeld dig her.

Ved du for resten, hvem der lige har modtaget den største HPC-bevilling, der nogensinde er givet til en dansk forsker? Det har lektor Antonio Rago fra Institut for Matematik og Datalogi på SDU (120 millioner CPU kernetimer på LUMI). Du kan høre mere om Antonio Rago’s forskning på årets DeiC Konference, hvor han holder oplæg om ”Quantum Field Theory” som del af HPC sporet.

Sammensæt dit skræddersyede program i vores konferenceapp

Når der er så meget spændende at vælge imellem, kan du med fordel skræddersy dit eget program. Det gør du ved at downloade vores konferenceapp via Google Play eller App Store . Her kan du bruge den nye ”like” funktion, hvor du markerer det lille hjerte. På den måde kan du tilgå alle dine favoritter som et skræddersyet program i selve appen.

Vi glæder os til at se dig til konferencen!

Tilmelding & Program

Tilmeld dig till DeiC Konferencen 2023 ved at følge linket her

Læs mere om DeiC Konferencen 2023 ved at følge linket her

Se programmet for DeiC Konferencen 2023 her