Gå til hovedindhold

God stemning og høj tilfredshed prægede DeiC konferencen 2023

DeiC konferencen 2023 var den største nogensinde. Igen i år forløb konferencedagene godt, og deltagerevalueringerne viste stor tilfredshed.
Af
22/01/2024 12:01
Billede
DeiC Konferencen 2023
Foto: Hjortlund Medier

Konferencen fandt sted den 7. og 8. november 2023 på Comwell Kolding. Tæt på 100% af vores gæster på konferencen udtrykte stor tilfredshed med konferencecentret og de tilgængelige faciliteter. Dette resulterede i beslutningen om at afholde DeiC konferencen 2024 inden for de samme fornemme rammer hos Comwell Kolding.

Den gode stemning og enestående netværksmuligheder blev tydeligt afspejlet i evalueringerne, hvor 38% af gæsternes årsag til deltagelse var netværkspleje. DeiC konferencen giver både mulighed for at få faglige input på de forskellige spor, men et centralt element er også mulighed for at opdyrke og pleje netværk.

Konferencen gav også mulighed for at netværke på tværs af universiteterne, som vi også er glade for, udgjorde en væsentlig motivationsfaktor for deltagerne. Derudover mærkede sponsorerne en god interaktion med deltagerne i udstillingsområdet, hvilket bidrog til deres tilfredshed.

De fire forskellige spor præsenterede forskellige og relevante emner, som også afspejlede sig i, at alle fire spor var velbesøgte. Gæsterne udtalte, at programmet som helhed var en succes, og de involverende elementer skabte en særlig popularitet. Vi er specielt glade for, at næsten 100% af deltagerne var tilfredse med de sessioner, de deltog i.

DeiC og hele teamet bag konferencen er taknemlig for en vellykket begivenhed og godt samarbejde, samt alle tilbagemeldingerne.

Vi ser frem til næste år!

Få løbende informationer om DeiC konferencen 24 her.

Afhængig af ens behov for et tilbageblik eller indblik i DeiC Konferencen 2023, kan billeder fra begivenheden ses i følgende video.