Gå til hovedindhold

Tilmeldingen til DeiC konference 2018 er åben

Nu er der åbnet for tilmelding til årets DeiC konference med fokus på fremtidens digitale infrastruktur til forskning.
Af
ons, 05/16/2018 - 15:42

Glæd dig til den 10.-11. oktober 2018, hvor alle inden for digital infrastruktur til forskning samles til årets DeiC konference på Trinity Hotel og Konference Center i Fredericia. Tilmeldingen er netop åbnet.

Konferencens tema er i år: ”Building the digital infrastructure for future research”.

Programmet er opdelt i fire parallelle spor: forskningsnetværk, supercomputing og eScience, datamanagement og sikkerhed/sponsorer.

Blandt emnerne er et kig på fremtidens organisering af den digitale forskningsinfrastruktur i Danmark, udviklingen af den europæiske supercomputing  og forskningsnet infrastruktur, datamanagement og Open Science udfordringer, samt det nationale sikkerhedsbillede og -trends.

Det foreløbige program er nu tilgængeligt – smugkig her dag 1 og dag 2

Invitation til Lightning talks

På konferencens første dag slutter vi af med en række ”lightning talks”. Vi satser på et tema omkring værktøjer, systemer, apps eller lignende med overskriften ”Show me your tools”. Men hvis du har andre idéer, tanker, oplevelser eller projekter du gerne vil dele med e-infrastruktur kollegerne, så hører vi også gerne fra dig. Læs mere her

Early bird-pris

Normalprisen for deltagelse er 3.400 kr. for begge dage inklusiv middag onsdag aften. Men hvis du tilmelder sig inden den 15. august, sparer du 300 kr., så prisen i stedet er 3.100 kr. Overnatning betales derudover og koster 1.000 kr.

Læs mere