Kom med til tre dages workshop, der går i dybden med tjenesterne på forskningsnettet

I tre dage kan du sammen med ligesindede gå helt i dybden med DeiCs og NORDUnets tjenester på forskningsnettet. Du er selv med til at bestemme indholdet i workshoppen, så det bliver konkret og brugernært.

Hvert andet år afholder NORDUnet en tre dage lang workshop, hvor alle med interesse i de tjenester, der hostes af den nordiske forskningsnet-organisation, kan få ny viden og inspiration.

Her mødes forskere, leverandører, netværksfolk, medie-interesserede, sikkerhedsfolk, undervisere og andre, der bruger eller vedligeholder tjenesterne.

Den brede sammensætning af deltagere fra hele Norden betyder, at man i løbet af de tre dage kan knytte kontakter til andre, der står med de samme udfordringer, løsninger eller spørgsmål.

Samtidig er der lejlighed til, at leverandørerne kan snakke med udbyderne af de tjenester, de anvender. En direkte livline, hvor fordele, ændringer eller nye ønsker kan luftes for de rigtige personer.

Dagene indeholder workshops om alle tjenesterne på forskningsnettet og om netinfrastruktur.

Deltagerne bestemmer selv indholdet

I modsætning til de traditionelle konferencer med fastlagte programmer er det deltagerne, der planlægger indholdet af sessionerne på workshop-dagene.

Det betyder, at emnerne bliver tilpasset meget skarpt til deltagerne. Det bliver brugernært, konkret og varieret.

Faktisk oplever NORDUnet, at det er svært at stoppe deltagerne igen, når en workshop slutter.

Mere snak, mindre PowerPoint

Helt konkret vælges en administrator på hver session, der så har ansvaret for at afvikle den. Når du melder dig til, kan du så selv komme med input til indholdet.

Det giver meget forskellige sessioner, der kan være uhyre tekniske, hvis det eksempelvis handler om netværksdelen men også meget brugerorienterede i forbindelse med eksempelvis medietjenesterne.

Der er med andre ord: mindre PowerPoint og mere snak.

De tre dage skal ses som et supplement til konferencerne, som både afholdes af NORDUnet og af de lokale forskningsnet i Norden, herunder DeiC, hvis konference løber af stablen den 30. og 31. oktober 2019 i Fredericia.

Læs mere om DeiC konference 2019 her.

De tre dage afholdes i Kastrup i København den 24. - 26. september 2019.

Prisen for at deltage er 125 euro, hvis du er early bird-køber (frem til august). Herefter er prisen 175 euro. Du kan allerede nu tilmelde dig.

Læs mere