Gå til hovedindhold

Første kald om regnetid på de nationale HPC-anlæg er nu åbent

OBS: Ny ansøgningsprocedure!
Er du forsker eller Ph.d.-studerende ved et dansk universitet kan du nu søge om adgang til regnetid på de nationale HPC-anlæg, inklusiv den danske del af EuroHPC LUMI. Opslaget er åbent for alle forskningsområder.
Af
01/03/2022 13:03
Billede
HPC regnetid
Foto: Colourbox

Der er åbent for ansøgninger om adgang til regneressourcer på de nationale HPC-anlæg. Det gælder også den danske del af EuroHPC LUMI.

Se opslaget H2-2022 her.

"Vi er utroligt glade for, at det store samarbejde om det nationale HPC-landskab nu udmønter sig i, at vi kan åbne for første runde med ansøgninger til de nationale ressourcer. Og vi ser meget frem til at få spændende ansøgninger fra alle universiteter og forskningsområder," siger Gitte Kudsk, direktør i DeiC.

Som en del af anvendelsen af det nationale e-infrastrukturlandskab tildeler DeiC en del af de nationale ressourcer efter ansøgning og på baggrund af en vurdering af forskningsmæssig kvalitet og projektets tekniske gennemførlighed.

Ansøgningerne evalueres af det nedsatte e-ressourceudvalg, og tildelingen godkendes af DeiCs bestyrelse.

Deadline for ansøgningerne er den 3. maj 2022. Ressourcerne vil være tilgængelige fra 1. september 2022. Ansøgningerne skal fremover indsendes via e-grant, men det er desværre ikke muligt her ved det første kald. I stedet skal ansøgninger sendes per sikker mail til: e-kald-ansoegning@deic.dk.

Spørgsmål kan stilles til universiteternes lokale Front Office eller via mail til e-kald-support@listserv.deic.dk.

Læs meget mere om baggrund og proces for opslag om regnetid på de nationale e-ressourcer.