Gå til hovedindhold

Andet kald i år om regnetid på de nationale HPC-anlæg er nu åbent

Er du forsker eller Ph.d.-studerende ved et dansk universitet kan du nu søge om adgang til regnetid på de nationale HPC-anlæg, inklusiv den danske del af EuroHPC LUMI. Opslaget er åbent for alle forskningsområder.
Af
man, 07/03/2023 - 16:12
Billede
Man working on cloud server
Foto: iStock

Der er åbent for ansøgninger om adgang til regneressourcer på de nationale HPC-anlæg. Det gælder også den danske del af EuroHPC LUMI.

Se opslaget H1-2024 her.

Som en del af anvendelsen af det nationale e-infrastrukturlandskab tildeler DeiC en del af de nationale ressourcer efter ansøgning og på baggrund af en vurdering af forskningsmæssig kvalitet og projektets tekniske gennemførlighed.

Deadline for ansøgningerne er den 5. september 2023, og ressourcerne vil være tilgængelige fra starten af januar 2024. Ansøgningerne evalueres af det nedsatte e-ressourceudvalg, og tildelingen godkendes af DeiCs bestyrelse.

Indsend ansøgning via E-grant

Vi ændrer på, hvordan man ansøger om regnetid. Nu skal ansøgningen indsendes med E-grant, som er en digital formular. Du finder linket til formularen her.

I første omgang er det kun ansøgningen, der indsendes via E-grant. Senere vil også bedømmelser og sagsbehandling foregå i E-grant-systemet.  

Spørgsmål kan stilles til universiteternes lokale Front Office eller via mail til e-kald-support@listserv.deic.dk.

Læs meget mere om baggrund og proces for opslag om regnetid på de nationale e-ressourcer.