Gå til hovedindhold

DeiC konference 2021

DeiC konference 2021 fandt sted den 3.-4. november 2021.
Billede
DeiC konference 2021
Grafik: DeiC

Et rekordhøjt antal deltagere var med på årets DeiC konference den 3.-4. november 2021 på Vingsted Hotel & Konferencecenter i Bredsten ved Vejle. Tak til vores 245 deltagere, talere, sponsorere for det flotte fremmøde.

Konferencens hovedtema var "Providing digital solutions in a changing world". 

Konferencen blev åbnet af Stine Jørgensen, Uddannelses- og Forskningsstyrelsen og Formand for Rektorkollegiet Anders Bjarklev, DTU, der fortalte om forventningerne til samarbejdet med DeiC og de muligheder det giver i fremtiden.

Efterfølgende præsenterede Formand for DeiCs bestyrelse John Renner Hansen og Direktør for DeiC Gitte Kudsk en aktuel status for samarbejdet, de igangværende og kommende aktiviteter både nationalt og internationalt. Programmet var herefter opdelt i fire paralelle spor med fokus på: Data management, supercomputing (HPC) og eScience, netværk og tjenester samt informationssikkerhed. Programmet bugnede med masser af spændende emner og talere, såsom EuroHPC, LUMI, HPC succeshistorier, FAIR, EOSC, hacking, trusselsbilledet, medietjenester og meget mere. 

Læs eksempelvis: Data om mennesker kan kun gengive et lille hjørne af virkeligheden

Plenumsessionerne og spor 1 om Data management blev live streamet under konferencen. Disse videoer er nu tilgængelige i programoversigten. Ligeledes er langt de fleste PowerPoints.

Find hele programmet her for dag 1 og dag 2

Se også de mange gode tweets med #DeiC21

Det var en stor fornøjelse igen at samles, netværke og dele viden på tværs. Det var to fantastiske dage!

Håber vi ses igen på DeiC konference 2022!

Læs mere

Revideret
10 nov 2021